fbpx

Студенти та молодіжний УКРОП прибрали студмістечко на БАМі. ФОТО

Суспільство 17:19, 22.04, 2016

За підтримки депутата від УКРОПу Сергія Гаєвського відбулась толока у студентському містечку в мікрорайоні БАМ, в якій взяли участь активісти молодіжного УКРОПу, студенти ПНУ ім. В. Стефаника та мешканці мікрорайону.

"Було висаджено 20 дерев: 10 хвойних, серед яких туї, ялинки і сосни, та 10 листяних (каштани, клени, бархат). Дуже тішить, що свідома молодь долучились до організації і проведення толоки. Ми навіть не очікували, що прийде так багато людей", – розповідає Сергій Гаєвський.

Голова фракції Володимир Олійник та депутат міської ради від УКРОПу Мстислав Тарас також взяли участь в акції і разом зі студентами садили дерева.

Своїми думками стосовно необхідності організації і проведення толоки поділились студенти ПНУ ім. В. Стефаника та активісти Молодіжного УКРОПу.

Тарас Кушнір, голова Профкому студентів:

"Щороку ми прибираємо на території студентського містечка й університету. Хочемо, щоб було чисто, щоб життя студентів ставало кращим. У 2012 році Сергій Гаєвський, за підтримки Олександра Шевченка, встановив на території нашого гуртожитку футбольне поле. Зараз ми його своєрідним способом трохи "реставруємо".

Роман Заблоцький, активіст Молодіжного УКРОПу:

"Як бачимо, цей захід згуртував багатьох людей. Прийшло більше п’ятдесяти студентів. Це свідчить про те, що молоді не байдуже, в якому стані довкілля".

Студенти зізнаються, що охоче беруть і надалі активно братимуть участь у таких акціях.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: