fbpx

Студенти Університету нафти і газу зібрали "миколайчики" для дітей-сиріт. ВІДЕО

Культура 20:27, 30.11, 2018

Із благородними намірами. Саме так студенти кафедри англійської мови Університету нафти і газу вирішили використати здобуті знання. Вони провели цілий концерт англійською мовою. А от їхні колеги-іноземці, навпаки, – виступили із українською піснею.

Такі вечори самодіяльної творчості – звичні для студентів кафедри англійської мови. Їх проводять щорічно. Та цього разу до традиційного концерту вирішили додати благодійну складову. Зібрали кошти із продажу квитків, а віддати їх вирішили дітям-сиротам, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

У сумі вийшло близько 13 тисяч гривень. Тож на подарунках, кажуть в університеті, не економили. Усіх їх передали волонтерам Мальтійської служби допомоги на зберігання.

Листи із дитячими побажаннями на Миколая деякі студенти університету беруть щорічно – або індивідуально, або ж на групу. Переконані, це найменше, що вони можуть зробити для цих дітей.

У поштових скриньках Мальтійської служби допомоги – ще чимало листів від дітей, позбавлених батьківської опіки. Тож студенти та волонтери закликають небайдужих також долучатися до благодійної акції, аби святий Миколай прийшов до кожного.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: