fbpx

Сучасна кухня – яка вона? – Розповіли фахівці МебельОК

Суспільство 14:02, 07.05, 2019

Кожна сім'я багато часу проводить на кухні. Ця кімната пахне ласощами і гостинністю. Саме тому кожна господиня бажає зробити її естетично красивою, практичною і функціональною. Поділ на зони для приготування їжі і обідню організувати нескладно, якщо придбати правильні меблі, які відмінно впишуться в габарити і будуть відповідати плануванню.

Що пропонують сучасні виробники?

Один з лідерів меблевого світу  компанія Мебельок пропонує своїм покупцям звернути увагу на кухні різної комплектації. Каталог товарів відкриває перед своїми відвідувачами величезний асортимент на будь-який смак і фінансові можливості. Вибір кожної людини повинен опиратися на задоволення власних побажань, виконання ряду функцій і відповідність із загальним інтер'єром. Фахівці радять придивитися до такого виду меблів:

  1. Повнокомплектні моделі, які включають повністю виготовлену кухонну нішу зі стільницею, а також обідній куточок в одній колірній гамі і одному стилі. При цьому розміри можуть бути абсолютно різними, так що такий варіант відмінно впишеться і малогабаритну, і в кухню більших параметрів.
  2. Модульні конструкції. Такий варіант буде актуальний для тих, хто хоче купити лише частину стінки. Окремі модулі підбираються під потрібний колір і можуть виготовлятися на замовлення будь-яких розмірів. Ціна при цьому буде невеликою на кожний окремий блок. При бажанні можна зібрати повністю нову кухню. Перевагою такого виду стане можливість перестановки без особливих труднощів і проста заміна одного модуля на інший в разі поломки або бажання оновити гарнітур.
  3. Кухонні куточки. Виготовляються для організації обідньої зони. У більшості випадків це стіл, набір стільців або табуреток і невеликий кутовий диван. При потребі покупець може вибрати модель з додатковими ящиками під сидінням для зберігання кухонного приладдя та посуду.

Всі представлені варіанти можна розглянути на фото і ознайомитися з описом. Для тих, хто розширюється, відмінним доповненням стануть окремі стільці і табурети, підібрані вже під існуючі кухонні меблі. Крім того, додаткові полиці і ящики стануть чудовим способом підкреслити загальний інтер'єр і надати своїй кухні сучасного вигляду. А виконані на замовлення вироби можуть мати нестандартну форму і декор.

1

Меблеві майстри Mebelok стверджують, що найкращий гарнітур  той, який задовольняє всі запити споживача, а ціна на нього доступна. Тому вони надають клієнтам можливість порівняти різні моделі і вибрати для себе ту, яка найкраще підходить.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: