fbpx

Сучасній школі – сучасну техніку: завдяки Олександрові Шевченку ЗОШ №19 отримала нові проектори

Політика 11:00, 16.11, 2017

Навчатися у ногу з часом. Франківська ЗОШ № 19 отримала 5 нових мультимедійних проекторів. Таку техніку для учнів вдалося придбати за кошти держбюджету, завдяки сприянню народного депутата України Олександра Шевченка.

Проектори уже встановили. Один із них – для першокласників. І вони вже активно ним користуються. За словами вчителів, обладнання можна використовувати на будь-яких уроках. А ще техніка допомагає проводити фізкультурні руханки. Педагоги пояснюють: діти набагато краще сприймають інформацію у цікавій візуальній формі.

"Людство крокує вперед. І без Інтернету не уявляють свого життя не тільки дорослі, але й діти. Проектор спрощує роботу школярів, які зможуть багато теоретичного матеріалу бачити візуально. Та допоможе мені як вчителю. Можна сто разів сказати, але якщо діти побачили кольорову картинку, то матеріал вони схоплять значно швидше", – каже вчитель 1-го класу ЗОШ № 19 Наталя Безпалько.

Депутат міської ради ради Віталій Мерінов розповідає: на придбання 5 проекторів з держбюджету вдалося виділити 100 тисяч гривень.

"Сучасну школу неможливо уявити без сучасних технологій. Тому сьогодні, за сприяння Олександра Шевченка, школярі мають можливість навчатися за тими методами, які для них є найбільш близькими. Оскільки сучасне покоління виростає на новітніх технологіях, використовуючи мобільні телефони, мультимедійна дошка допоможе їм у втіленні багатьох цікавих шкільних проектів", – зазначив "укропівець".

У планах команди нардепа Олександра Шевченка – забезпечити таким обладнанням й інші школи міста. Адже розуміють, що нині сучасна техніка у навчанні  не забаганка, а просто вимога часу.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: