fbpx

Суд арештував деревину і техніку, які правоохоронці знайшли на місці рубки у "Чорному лісі"

Суспільство 11:44, 04.05, 2018

Слідчий суддя Івано-Франківського міського суду наклав арешт на техніку та деревину, яка була вилучена під час огляду місця рубки у зоологічному заказнику місцевого значення "Чорний ліс".

Як писав КУРС, військова прокуратура підозрює службовців лісгоспу ДП "Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат" у незаконній рубці лісу на території загально-зоологічного заказника "Чорний ліс". Слідчі отримали дозвіл суду на доступ до документів, що зберігаються в обласному управлінні лісового та мисливського господарства і ДП "Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат".

Пізніше слідчі звернулися із клопотанням до суду про накладення арешту на вилучене під час огляду місця вирубки майно.

Під час огляду місця події правоохоронцями було вилучено:

  • 18 колод дуба, які були на причепі ОДАЗ;
  • вантажівку УРАЛ 375 НМ;
  • причіп ОДАЗ 9370;
  • свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу УРАЛ 375 та причепу ОДАЗ;
  • товарно-транспортну накладну № 3548 від 23.04.2018, видану Прикарпатським військовим лісгоспом Державного підприємства "Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат" Приватному підприємству "Спецбудмонтаж 111" на деревину об'ємом 9,0 м куб. в 4 екземплярах;
  • наряд № 118 від 13.04.2018 на відпуск лісоматеріалів загальним об'ємом 46,6 м куб. вартістю 174 908 гривень, виданий Прикарпатським військовим лісгоспом ДП "Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат" ПП «Спецбудмонтаж 111".

 

Представник  ДП "Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат" в судовому засіданні заперечив щодо задоволення клопотання.

Заслухавши прокурора, представника підприємства та дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя задовольнив клопотання прокуратури про накладення арешту на тимчасово вилучене майно.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: