fbpx

Суд дослідив аудіо- та відеоматеріали у справі "стоматолога-різника"

Суспільство 14:57, 30.05, 2016

У понеділок, 30 травня, в Івано-Франківському міському суді відбулося чергове засідання у справі "стоматолога-різника" Ігоря Вуйціва та його співмешканки Юлії Бойко, яких судять за подвійне вбивство.

Сьогодні суд дослідив аудіо- та відеоматеріали у справі "стоматолога-різника"

У судовому залі переглянули відеозаписи з оглядом місця події, допит Ігоря Вуйціва, слідчі експерименти з Ігорем Вуйцівим та Юлією Бойко, а також записи телелефонної розмови з жертвою – Ігорем Струтинським.

1

Як видно з відео, покази Вуйціва у ході слідчого експерименту відрізняються від тих, які він давав у залі суду. Під час допиту на відео він розповів, що напав на Струтинського, коли побачив, як той нахабно чіплявся до його дівчини Юлії Бойко.

Обвинувачений розповів, що так само на основі ревнощів він вбив Антона Кучерака. А Юлія, за його словами, допомагала обидва тіла винести на Вовчинецьку, де потім їх і знайшли.

Як повідомляв КУРС, франківець Ігор Вуйців, якого судять за жорстоке подвійне вбивство із розчленуванням тіл убитих (ч. 2 ст. 115 ККУ), був затриманий у листопаді минулого року і чекає вироку в СІЗО.

Співмешканку "стоматолога-різника" Юлію Бойко звинувачують за двома статтями Кримінального кодексу – ч. 1 ст. 396 і ч. 1 ст. 310. Вона знаходиться під домашнім арештом.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: