fbpx

Суд на три роки позбавив прав сина екс-нардепа, який напідпитку зніс огорожу на Дністровській

Суспільство 13:07, 02.06, 2017

Івано-Франківський міський суд виніс постанову про позбавлення прав керувати транспортними засобами на три роки Олега Кафарського, сина колишнього народного депутата Володимира Кафарського.

Олег Кафарський на судове засідання сьогодні не з’явився. Без його присутності суд виніс постанову про визнання Олега Кафарського винним за ч. 2 ст. 130, ст. 124 КУпАП і призначив штраф 20 400 грн з позбавленням прав керувати транспортними засобами на 3 роки, пише Галицький кореспондент. 

Як писав КУРС, 15 травня в Івано-Франківську водій “Mitsubishi Lancer” зніс перила та ”припаркувався” на тротуарі. Згодом з’ясувалося, що за кермом перебував Олег Володимирович Кафарський, 1985 р. н., старший державний виконавець міського відділу виконавчої служби, син колишнього народного депутата, сьогодні доктора юридичних наук і завкафедри Прикарпатського національного університету Володимира Кафарського.

Винуватець ДТП тоді сказав, що святкував день народження. Водійського посвідчення не мав, від перевірки на стан алкогольного сп’яніння відмовився. Речник патрульної поліції Івано-Франківська повідомив, що минулого року Олег Кафарський уже керував автомобілем напідпитку і суд вже позбавляв його права на водіння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: