fbpx

Суд поновив прикарпатку Христину Юшкевич на посаді керівника Держлісагентства

Суспільство 20:14, 21.06, 2017

Окружний адміністративний суд міста Києва поновив Христину Юшкевич на посаді голови Державного агентства лісових ресурсів та зобов'язав Кабмін негайно виконати постанову.

Як писав КУРС, уродженка села Ямниця, що поблизу Івано-Франківська, Христина Юшкевич з червня 2016 року тимчасово виконувала обов'язки голови Держлісагентства. У вересні минулого року Христина Юшкевич перемогла на конкурсі на посаду голови Національного агентства лісових ресурсів. Вона набрала 16,56 балів – це був найкращий результат з-поміж 17 кандидатів, які претендували на посаду. 26 квітня цього року була призначена головою агентства з випробувальним терміном 1 місяць.

Вона обіцяла реформи в лісовій галузі, зокрема відкриті і прозорі конкурси на керівні посади.

Місяць тому Кабмін звільнив Юшкевич з посади голови Державного агентства лісових ресурсів України через те, що вона не пройшла випробувальний термін.

Рішення Кабміну вона оскаржила в суді.

Окружний адміністративний суд міста Києва скасував рішення та розпорядження Кабінету Міністрів щодо звільнення Христини Юшкевич та зобов’язав негайно поновити її на посаді голови Держлісагентства.

"Постанову суду в частині поновлення Христини Юшкевич на посаді голови Державного агентства лісових ресурсів України звернути до негайного виконання", – постановив суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: