fbpx

Обвинувачений у вбивстві двох жінок екс-беркутівець провину не визнає

Суспільство 14:53, 21.01, 2016

Івано-Франківський міський суд розпочав розгляд по суті справи колишнього бійця "Беркуту" Олега Рябова, якого обвинувачують у жорстокому вбивстві двох жінок майже чотири роки тому.

Захисник підсудного звернувся з клопотанням про перенесення засідання у зв'язку з хворобою Рябова, якому доводиться приймати сильнодіючі ліки. Втім, потерпілий – брат однієї з жертв  та прокурор були проти, і засідання продовжили. 

Потерпілий вимагає 9 тис. грн матеріальної шкоди і 10 тис. грн моральної шкоди: витрати на поховання, а також на підтримку двох дітей загиблої. Вимагає для підсудного пожиттєвого терміну. Прокурор зачитала обставини обвинувачення, зокрема про те, як на звалищі в Рибному були виявлені розчленовані тіла убитих жінок.

Сам Олег Рябов заперечив обвинувачення у вбивстві, однак визнав, що вивозив тіла. Прокурор у зв'язку з цим зазначив, що необхідно розпочати судове слідство з допитами, з чим погодилися всі сторони.

Нагадаємо, Рябова звинувачують у вбивстві двох молодих жінок, тіла яких згодом знайшли на сміттєзвалищі у Рибному. 

В січні 2012 року злочинець за допомогою кухонного ножа убив двох франківчанок, які мали перед ним боргові зобов’язання. Він вивіз їхні тіла до смітника, а сам, поприбиравши на місці злочину – у помешканні однієї з жертв, намагався зникнути.

Обвинувальний акт щодо нього скеровано для розгляду по суті до суду за п. 1, п. 13 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Варто зазначити, обвинувачений раніше був засуджений за скоєння двох убивств. Тепер йому загрожує довічне ув’язнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: