fbpx

Суд відхилив клопотання активіста про заборону ПП "Вамбуд" вести роботи на ділянці біля міського озера

Суспільство 12:05, 12.05, 2015

З клопотанням про заборону звернувся до суду громадський активіст Сергій Чирва.

Як повідомляв КУРС, громадський активіст Сергій Чирва долучився до справи у позові екс-підприємця Ріяфета Гасимова проти міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса в якості третьої особи на боці відповідача.

Предаствник Чирви сьогодні на підготовчому засіданні в Івано-Франківському міському суді звернувся з клопотанням заборонити ПП “Вамбуд” проведення будь-яких робіт на ділянці біля озера, яку орендував Гасимов. За словами представника, будівельні роботи на ділянці порушують право громадян на користування зеленою зоною.

Суд відхилив клопотання активіста.

Представники прокуратури Івано-Франківська, яку сьогодні долучили до позову в якості третьої сторони, та міської ради також вважають, що таке клопотання є передчасним.

Нагадаємо, в Івано-Франківському міському суді триває підготовче засідання у справі за позовом екс-підприємця, депутата міської ради Ріяфета Гасимова до міського голови Віктора Анушкевичуса. На засідання прийшли два десятки журналістів і громадських активістів, які об’єдналися в ініціативу “Вільне озеро” проти незаконної, на їхню думку, забудови зеленої зони.

Гасимов вимагає продовжити договір оренди ділянки біля міського озера, на якій ПП “Вамбуд” зводить житлові багатоповерхівки. Термін дії договору закінчився у березні цього року. Під тиском громадськості, яка вимагає зупинити незаконну забудову рекреаційної території, міськвиконком рекомендував не продовжувати договір з Гасимовим. Підприємець звернувся до суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: