fbpx

Суд відсторонив Жовніра від займаної посади та арештував його майно

Суспільство 18:17, 06.10, 2016

У четвер, 6 жовтня 2016 року, до Івано-Франківського міського суду для забезпечення заходів кримінального провадження було доставлено начальника регіонального відділення Фонду державного майна України в Івано-Франківській області Зіновія Жовніра, який підозрюється за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України (вимагання хабара службовою особою).

До Івано-Франківського міського суду від сторони обвинувачення по цій справі надійшло два клопотання. Перше – про відсторонення підозрюваного від займаної посади. Друге – про арешт майна, яке йому належить, інформує прес-служба міського суду.

Івано-Франківський міський суд вирішив задовольнити клопотання сторони обвинувачення та відсторонити Жовніра від займаної ним посади.

Іншою своєю ухвалою Івано-Франківський міський суд наклав арешт на нерухоме майно підозрюваного у Львівській області.

Як писав КУРС, 4 жовтня Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою Західного регіону та обласною прокуратурою затримали на хабарі начальника регіонального відділення Фонду держмайна України в Івано-Франківській області Зіновія Жовніра. Його затримали під час одержання частини хабара у 20 тисяч доларів від посередника.

Начальник регіонального відділення Фонду державного майна України в Івано-Франківській області вимагав 150 тисяч доларів хабара за зменшення оціночної вартості приміщень ДП "Коломийська паперова фабрика". Після затримання Жовніра правоохоронці перевіряють інші факти продажу держмайна в області, вартість якого значно занизили перед торгами.

Вчора його взяли під варту й призначили заставу у 4 мільйони гривень

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: