fbpx

Справа Вуйціва: на наступному засіданні суд допитає "стоматолога-різника"

Суспільство 15:14, 05.04, 2016

У вівторок, 5 квітня, в Івано-Франківському міському суді відбувся розгляд справи франківського "стоматолога-різника" Ігоря Вуйціва, якого звинувачують у подвійному вбивстві, та його співучасниці Юлії Бойко.

Суд продовжив допит свідків. Із попередньо заявлених 5 свідків з’явився всього лиш один. Судді зазначили, що покази осіб, які вони давали під час попереднього слідства, і які не з’явилися, не будуть враховуватись у подальшому судовому розгляді.

Свідок Ігор З. перебуває з обвинуваченим Вуйцівим у дружніх відносинах. З Юлею вони малознайомі. Так само знайомий був із жертвами. Одного разу він зустрівся з Ігорем Струтинським. Вони вирішили це "обмити". Тоді вони пішли в стоматкабінет до свого приятеля Ігоря Вуйціва (це сталось у вересні 2014 року, коли Струтинського вбили).

"Взявши пляшку горілки, два алельсини, водичку в цілодобовому магазині, ми пішли в кабінет до Ігоря. Потім прийшла Юлія", – сказав свідок.

Тоді планували посидіти втрьох, але прийшла Бойко і почалися неприємності.

"Коли я попросив порізати апельсин, вона сказала, що не служанка",  додав свідок.

Йому не сподобалась поведінка Юлії Бойко і він вирішив піти додому, загалом провівши там близько години. Більше таких випадків він не пригадує. Вуйців ніколи не ревнував Бойко і не помічав жодної агресії в її сторону. Щоразу, коли Ігор З. разом з Ігорем Вуйцівим перебували у компаніях і приходила Юлія Бойко, вони вдвох кудись зазвичай йшли геть. Свідок зазначив, що, на його суб’єктивну думку, вона ревнувала його навіть до друзів. Про вбивство Антона Кучерака свідку нічого не відомо.

Обвинувачений сьогодні до допиту був не готовий, тому його допитають на наступному судовому засіданні.

Також суд продовжив термін запобіжного заходу Вуйціву на 60 днів.

Нагадаємо, франківець Ігор Вуйців, якого судять за жорстоке подвійне вбивство із розчленуванням тіл убитих (ч. 2 ст. 115 ККУ), був затриманий у листопаді минулого року і чекає вироку в СІЗО.

Співмешканку "стоматолога-різника" Юлію Бойко звинувачують за двома статтями Кримінального кодексу – ч. 1 ст. 396 і ч. 1 ст. 310. Вона знаходиться під домашнім арештом.

Досудове слідство встановило, що 7 вересня 2014 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний позбавив життя свою першу жертву. Розчленоване тіло злочинець сховав у дворі на вулиці Вовчинецькій. 

Наступне вбивство підозрюваний вчинив 4 жовтня 2014 року, теж у стані алкогольного сп’яніння. З тілом жертви вчинив так само – розчленував і сховав у дворі.

Його подруга Юлія Бойко допомагала приховати сліди злочину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: