fbpx

Суд засудив підприємця, який обдурив Коломийську міськраду та привласнив бюджетні кошти

Економіка 19:19, 21.11, 2014

Підприємство з нульовим статутним фондом під час виконання підрядних робіт з ремонту дахів привласнило більше 15 тисяч гривень бюджетних коштів.

Коломийський міськрайонний суд,розглянув у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Коломия матеріали кримінального провадження про обвинувачення директора ПП "Рембудсантехніка" у вчиненні кримінальних правопорушень за ст.ст. 191 ч. 2, 366 ч. 1 КК України – привласнення чужого майна та службове підроблення.

Директор "Рембудсантехніки" уклав шість договорів з коломийським комунальним підприємством "Житлоінфоцентр" на виконання підрядних робіт, зокрема на капітальний ремонт м'якої покрівлі житлових будинків.

Підрядник виконав роботи за загальну суму 125 793,41 гривню. Але у акти виконаних робіт окремо дописав складські витрати в сумі 6172,33 гривень, інші витрати в сумі 8903,30 гривень та кошти на оплату перших п'яти днів непрацездатності в сумі 686,43 гривень. Як з’ясував суд, ці витрати вже були включені в основні роботи, тобто підприємець свідомо завищив вартість виконаних робіт по даних об'єктах на суму 15 762,06 гривень, чим завдав КП "Житлоінфоцентр" збитків на цю суму.

Суд засудив директора ПП "Рембудсантехніка" до одного року і п’яти місяців обмеження волі. Протягом цього часу засуджений не має права обіймати посади з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в установах, організаціях та на підприємствах усіх форм власності.

За даними інформаційно-ресурсного центру, ПП "Рембудсантехніка" зареєстроване в селі Олешів Тлумацького району. Статутний фонд підприємства становить 0 гривень, засновником підприємства є Любов Мисюга, керівником Володимир Москалюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: