fbpx

Суд зупинив призначення головним лісівником Прикарпаття посадовця, який не пам'ятає теми своєї дисертації

Суспільство 13:51, 25.04, 2017

Івано-Франківський окружний адміністративний суд ухвалою про забезпечення позову зупинив рішення конкурсної комісії Держлісагентства, яка рекомендувала призначити начальником Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства Руслана Осташука.

З позовом про оскарження результатів конкурсу до адмінсуду звернувся кандидат на посаду начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства чинний заступник голови обласного управління Роман Олійник.

Як повідомляв КУРС, конкурс на посаду головного лісівника області відбувся в Держлісагентсві відбувся 31 березня. Зарєструвалися на конкурс п’ять кандидатів на посаду, але, врешті, участь взяли троє. Роман Олійник переконаний, що результати конкурсу були сфальшовані на користь директора ДП “Надвірнянське лісове господарство” Руслана Осташука. 

Перше завдання – тестове – на конкурсі найкраще розв’язав Роман Олійник, який точно відповів на 39 із 40 питань. Однак, етап так званого ситуаційного завдання, за висновком комісії, пройшов тільки Руслан Осташук, і він єдиний був допущений до фінальної співбесіди. Під час цієї співбесіди, зокрема, виявилося, що Осташук, який саме готується до захисту кандидатської дисертації, не пам’ятає тем власних наукових статей. Відео конкурсу можна переглянути на YouTube-каналі Держлісагентства. 

Учора, 24 квітня, колегія суддів Івано-Франківського окружного адміністративного суду задовольнила клопотання Романа Олійника про забезпечення адміністративного позову і ухвалила призупинити виконання рішення конкурсної комісії. 

Роман Олійник також звернувся зі скаргою до Нацагентства з питань державної служби, в якій просить перевірити результати конкурсу та скасувати рішення конкурсної комісії.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: