fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Суддя, який веде справу Бурцева, розуміє, що процес над активістом РНС є абсурдним і безпідставним, – Дмитро Фіцик

Суддя, який веде справу Бурцева, розуміє, що процес над активістом РНС є абсурдним і безпідставним, – Дмитро Фіцик

Політика 20:57, 28.02, 2018

В Мостиському райсуді Львова сьогодні відбувається судове засідання у справі активіста "РУХУ НОВИХ СИЛ" Олександра Бурцева, який зустрічав Михайла Саакашвілі на кордоні.

Наразі його адвокат Валерія Коломієць подала клопотання про повернення обвинувального акту в прокуратуру. Адже, вважає вона, обвинувачення є безпідставним, надуманим та таким, що не відповідає фактичним обставинам справи.

"Те, що інкримінують мені, можна інкримінувати десяткам тисяч людей, які були присутні на кордоні. В тому числі всім працівникам правоохоронних органів. Судячи мене, влада  намагається залякати людей", – прокоментував судилище над собою Олександр Бурцев.

Підтримати Олександра в суді приїхало кілька десятків івано-франківських ативістів партії "РУХ НОВИХ СИЛ". 

"Ми приїхали підтримати невинно обвинуваченого. Кожен присутній в залі судового засідання, в тому числі суддя і прокурор, розуміють абсурдність обвинування. Але нічого не можуть вдіяти, адже це політичний процес. І вони мають вказівку зверху. Наразі Олександр налаштований оптимістично, позитивно та сподівається на перемогу. В судовому засіданні ще раз звернув увагу всіх присутніх і суду на явну безглуздість обвинувачення", – каже активіст партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Дмитро Фіцик

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: