fbpx

Світлану Панько з Богородчан нагородили орденом "Берегиня України"

Культура 16:49, 23.05, 2017

Міжнародний проект "Я – Українка" започаткував Український інформаційно-видавничий центр "Галактика".

Проект відзначає жінок, які поєднали наполегливу працю і любов до України, які возвеличують країну, множать здобутки, вражають шляхетністю і милосердям.
 

Частиною проекту стала підготовка та випуск книги "Я – Українка", сторінки якої розстеляють рушники жіночих доль. Серед них – доля художнього керівника Богородчанського Палацу культури Світлани Панько, що понад 30 років працює у цьому закладі. 

Розповіді про неї, як і про багатьох українок, стануть прикладом для інших, зазначають організатори. Серед знаменитих постатей є імена, які менш відомі широкому загалу, та не менш значимі в історії країни. Це керівники підприємств, державних і недержавних структур, громадських організацій, окремі особистості, спеціалісти різних галузей, громадські та політичні діячі, благодійники, митці та інші.

Заключна частина міжнародного проекту "Я – Українка" відбулась із урочистостями. На святковому засіданні лауреати, серед яких і Світлана Панько, отримали почесні ордени "Берегиня України", подяки та книгу "Я – Українка".

 

 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: