fbpx

"Свободівська" фірма облаштує на Галицькій велодоріжку за 18 млн грн

Суспільство 13:19, 23.10, 2017

Сьогодні департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради уклав договір на 18 млн грн з ТОВ "Івано-Франківська дорожня служба" на реконструкцію тротуарів з облаштуванням велосипедної доріжки по вул. Галицькій (парна сторона) в Івано-Франківську.

У тендері взяли участь три фірми  ТОВ "Івано-Франківськавтодор", ТОВ "Івано-Франківська дорожня служба" та ТОВ "БК Трейдзахідбуд".

Найменшу ціну запропонувало ТОВ "Івано-Франківськавтодор" – 17 млн грн. Втім, тендерний комітет відхилив цю пропозицію через те, що учасник не надав забезпечення тендерної пропозиції у вигляді банківської гарантії на суму 30 тис. гривень. Тому переможцем тендеру визнали ТОВ "Івано-Франківська дорожня служба", яке запропонувало реконструювати тротуари та облаштувати велодоріжку на Галицькій за 18,075 млн грн.

За договором, poбoти мають бути виконані до 31 грудня 2018 року. За відсутності бюджетних коштів термін виконання робіт може бути продовжений.

Нагадаємо, у березні цього року департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради провів тендер на капітальний ремонт тротуару на вулиці Галицькій, від моста до повороту на Дем’янів Лаз.

Як писав КУРС, ТОВ "Івано-Франківська дорожня служба" засноване у 2014 році. З того часу отримує чи не найбільше підрядів на ремонт тротуарів, міжбудинкових проїздів, наведення благоустрою у скверах Івано-Франківська. Компанія наближена до представників партії ВО "Свобода". Засновником цього підприємства є ТОВ "Західполімеркомплект". У свою чергу, ТОВ "Західполіремкомплект" заснувала помічник секретаря Івано-Франківської міської ради Оксани Савчук Павликівська Уляна Василівна. Очолює це підприємство Джус Ірина Богданівна – головний бухгалтер ТОВ "Комунальні інвестиції", співзасновником яких була сама Оксана Савчук та екс-депутат міської ради, а нині член виконкому Михайло Сеньків. 

На сьогодні, за даними аналітичної системи YouControl, кінцевим бенефіціарним власником обох підприємств – ТОВ "Івано-Франківська дорожня служба" та ТОВ "Західполімеркомплект" – є Бойчук Анатолій Богданович.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: