fbpx

Сильні духом: партія "ВОЛЯ" йде на вибори, щоб перемогти. ФОТО

Політика 11:09, 14.01, 2019

Політична партія "ВОЛЯ" визначилась зі стратегією перемоги на виборах, а один з її лідерів, народний депутат Юрій Дерев’янко заявив про мету – вийти в другий тур президентських виборів.

Про це стало відомо під час політради партії "ВОЛЯ" в суботу, повідомляє прес-служба Юрія Дерев’янка.
 
"Майдан завершився п’ять років назад, а революція до цього часу не завершилась. Та система, яка була, фактично не змінилась. Ті, хто були близьким оточенням Януковича, стали близьким оточенням Порошенка. Україну перетворили на внутрішню колонію. Вони створили умови, де люди формально вільні, але насправді вони новітні раби  не можуть себе реалізувати, виживають, тікають за кордон", – заявив Дерев’янко.
 
Він додав, що ті, хто грабували країну, та ті, хто розстрілював людей на Майдані, досі не понесли покарання.
 
Політик підкреслив, що саме в 2019 році, коли відбудуться президентські і парламентські вибори, можливо безкровно та мирно завершити процеси, які розпочались 5 років тому.
 
"Ми з самого початку вірні своїм ідеям. Ні я, ні кожен з нас не зупиниться, поки не отримаємо перемогу",  заявив Дерев’янко.
 
Він також зауважив, що зараз відбувається "промивання мізків" населення, коли кажуть, що певні кандидати мають всі шанси перемогти. "Вони мають 2-4 млн роздутих голосів, це нічого з точки зору всієї України. Наша мета  вийти в другий тур",  заявив політик.
 
Дерев’янко підкреслив, що партія "ВОЛЯ" має команди однодумців по всій Україні, новий зареєстрований статут, стратегію та все для того, щоб показувати найкращий результат під час виборів.
 
"Ми не будемо йти по стандартній моделі, а будемо йти по асиметричній. Все залежить від нашої зібраності і організованості. Наша стратегія спирається на діджитал-технології, які використовувались в США Трампом, з іншого боку – спирається на формування ідейної мережі людей, яка використовується в Ізраїлі",  розповів Дерев’янко.
 
Він підкреслив, що головні цільові групи – це автомобілісти, заробітчани, жінки, співвласники ОСББ, зоозахисники, захисники екології, ІТ-шники та інші.
 
Дерев’янко підкреслив, що самоціллю є не президентські вибори, а отримати можливість всім разом втілити те, про що давно мріяли.
 
"Те, що викладено в нашій програмі, – це те, що ми точно будемо робити. Це найкраща економічна програма, базована на реальних цифрах, елементи цифрової демократії, цифрова держава. Те, що написано у нас в програмі, через 1-2 роки буде мати колосальний ефект для країни",  запевнив Юрій Дерев’янко.
 
Він додав, що саме зараз в Україні зароджується середній клас, який здатен змінити систему.
 
"Зароджується середній клас, який не здався, який не втік. Який при цій ситуації новітнього рабства – без грошей, без справедливості, без здоров’я – не хоче тікати. Ми пропонуємо альтернативу, ми пропонуємо залишатись тут, об’єднатись, знищити зараз цю систему, щоб ми могли мати своїх представників – людей середнього класу на всіх щаблях влади", – заявив Дерев’янко.
 
Він закликав усіх однодумців приєднуватися до команди "ВОЛІ" та разом досягати поставлених цілей.
 
Нагадаємо, Юрій Дерев’янко прийняв рішення вийти з політичного партнерства з Михайлом Саакашвілі.19 обласних команд РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі та 90% депутатів місцевих рад прийняли рішення про вихід з партії "РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі". Далі політична команда продовжить політичну діяльність у партії "ВОЛЯ".
 
З’їзд політичної партії "ВОЛЯ" відбудеться 26 січня.
 
На правах реклами
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: