fbpx

Сильні снігопади можуть спричинити перебої зі світлом і транспортом, – міністерство інфраструктури

Суспільство 22:52, 26.02, 2018

Через різке погіршення погодних умов в Україні може зупинитися рух транспорту та припинитися електропостачання.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури, пише УП.

Там зазначили, що найближчими днями до України прийдуть активні циклони, які значно ускладнять погодні умови 27 лютого – 1 березня. Очікуються сильні снігопади.

"Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, роботи електричних мереж, комунального господарства, будівельної та морської галузі у більшості областей країни (крім західних)", – йдеться в попередженні.

Як повідомлялося, в останні дні зими в Україні до 25° морозу, вітер і хуртовини. 1 березня погода навіть погіршиться – товщина снігового покриву збільшиться на 15-35 см.

Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук сьогодні під час засідання державної комісії з питань ТЕБ та НС у режимі відеоконференції щодо протидії загрозам під час ускладнення погодних умов 27-28 лютого заявив,  що область готова до реагування на можливі надзвичайні ситуації у зв’язку з погодними умовами.

"На сьогодні в області розгорнуто 84 пункти обігріву, у тому числі один мобільний, у яких уже надано допомогу 213 особам, – зазначив очільник Івано-Франківщини. – Усі системи життєзабезпечення працюють у звичному режимі, автомобільні дороги знаходяться у проїзному стані".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: