fbpx

Сили АТО звільнили Круглик Луганської області

18:35, 08.08, 2014

Сьогодні воїни-десантники під час виконання завдання з пошуку, роззброєння та знищення незаконних збройних формувань звільнили ще один населений пункт.

А саме – село Круглик Лутугинського району Луганської області, повідомляє Інсайдер з посиланням на Інформаційно-аналітичний центр Ради нацбезпеки та оборони.

Зазначено, що в останні дні відбувається передислокація сил і засобів антитерористичної операції на сході України. Зокрема, здійснюється укріплення сил Нацгвардії у звільнених населених пунктах, де можливе проникнення або повернення диверсійних груп терористів із метою ведення ними підривної діяльності.

Гвардійці беруть участь у заходах, які проводять місцеві органи влади щодо відновлення нормальних умов життєдіяльності жителів, і підтримують правопорядок у звільнених населених пунктах.

"Продовжуються відверті обстріли наших позиції з території Росії. Так, сьогодні о 13:00 протягом 20 хвилин із боку РФ здійснювався артилерійський обстріл місцевості поблизу населеного пункту Амвросіївка. Вогонь вівся з мінометів та установок "Град" по блокпостах українських силовиків", – зазначили в РНБО.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: