fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Син футболіста "Прикарпаття" потребує лікування, – на турнірі у Франківську проведуть благодійний аукціон

Син футболіста "Прикарпаття" потребує лікування, – на турнірі у Франківську проведуть благодійний аукціон

Спорт 18:42, 27.04, 2018

На понеділок, 30 квітня, у Франківську запланований ветеранський турнір пам’яті Віктора Клим’юка. Його об’єднають із благодійним аукціоном для підтримки в лікуванні сина футболіста "Прикарпаття".

На полі зі штучним покриттям поблизу "Руху" пройде ветеранський турнір пам’яті колишнього гравця команди "Спартак"/"Прикарпаття" і тренера – Віктора Клим’юкапише Репортер.

Цього року в турнірі візьмуть участь чотири ветеранські команди. Це представники ФК "Прикарпаття", ФК "Сільмаш" з Коломиї та дві команди "Друзі Віктора Клим’юка" з Івано-Франківська й Києва.

Минулого року у Франківську пройшов перший турнір пам’яті Віктора Клим’юка, в якому взяли участь шість команд ветеранів. Перемогли "Друзі Віктора Клим’юка" з Києва.

Матчі турніру почнуться о 10:00. Урочисте відкриття запланували на 12:00.

1

Під час турніру організатори проведуть благодійний аукціон. На ньому виставлять футболки команд та індивідуальні футболки гравців з їхніми автографами. Мабуть, найдорожчими лотами будуть футболка команди "Динамо" Київ з автографами гравців сезону 2017/2018 рр. та футболка команди МФК "Прикарпаття" з автографами гравців, що у поточному сезоні достроково здобули право грати у першій лізі футбольного сезону 2018/2019 рр.

Всі зібрані кошти від проведення благодійного аукціону підуть на лікування сина захисника "Прикарпаття" Романа Бочкура. Маленький Максим зараз проходить курс лікування від онкозахворювання в Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: