fbpx

Американський бренд Akomplice створив колекцію одягу спільно з Synchrodogs. ФОТО

Стиль життя 12:57, 08.11, 2017

Дует фотографів з Івано-Франківська Synchrodogs взяв участь у створенні колекції одягу сезону осінь/зима 2017-2018 американського бренду Akomplice.

Для принтів на одязі Akomplice використали попередні фотографії українського дуету, пише КУРС із посиланням на Hypebeast. Окрім спільної роботи над модною лінією, фотографи долучились і до зйомки лукбуку, який знімали в Україні.

"Замість звичної зйомки продукції Synchrodogs та Akomplice мали на меті створити лукбук, де самі картинки привертають стільки ж уваги, як і одяг на моделях", – пише видання. 

"З неясним, мрійливим зображенням середовища унікальний дует фотографів Synchrodogs пасує естетиці Akomplice якнайкраще", – йдеться на сайті бренду. Проект окреслюють як "шлюб між фотографією і графічним дизайном за допомогою вбрання".

До колекції увійшли яскраві сукні, футболки та світшоти з принтами. Усі чорні і білі футболки зроблені з вирощеної у США органічної бавовни та пройшли усі етапи створення у США.

Колекція вже є у всіх крамницях бренду Akomplice і буде доступна в онлайн-магазині з 12 листопада.

Довідково:

Akomplice – американський бренд вуличного одягу, популярний серед хіп-хоп-спільноти. Зокрема, одяг носили репери MF Doom, J Dilla і учасники групи Wu-Tang Clan.

Бренд Akomplice став відомий завдяки вдало підібраним концептуальним проектам. Працюючи з творчими людьми зі сфери мистецтва та культури, кожна лінія пропонує власне авангардне ставлення до молодіжної графіки, пише журнал Оffice

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: