fbpx

Сирени, танці та повітряні кульки: у Франківську провели флешмоб за безпеку дорожнього руху. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 17:31, 28.03, 2017

Івано-Франківськ прийняв естафету флешмобів з безпеки дорожнього руху, яка розпочалася в Україні 20 березня і має на меті привернути увагу до цієї теми усього суспільства.

На Вічевому майдані зібралося кілька сотень молоді та дітей. Захід ініціювали працівники управління Національної поліції та патрульної поліції.

"Якщо молода людина, дитина, будь-хто є учасником флешмобу, то це їй запам’ятається якнайкраще, і така форма найбільш дієва для профілактики", – зазначила Зорина Кречко, працівник прес-служби головного управління поліції в області.

Хореограф танцювальної школи Влада Ями та фіналістка шоу "Танцюють всі – 9" 19-річна Ілона Федорко провела флешмоб. Спочатку з командою танцюристів продемонстрували танець.

Потім Ілона навчила усіх охочих кількох неважких танцювальних рухів, які дещо схожі на рухи регулювальників на дорозі.

"Флешмоб імпровізований. Всі рухи виконані вперше,  зазначила Ілона Федорко. – Я підбирала рухи, щоб вони були трохи схожі на регулювання дорожнього руху".

Флешмоб стартував 20 березня у Миколаєві і вже побував у кількох містах України. Естафету Івано-Франківськ перейняв від Тернопільської області. Поліція Тернопільщини передала поліції Прикарпаття символи акції  мапу України та іграшку-поліцейського. На мапі кожна область залишає свої побажання та передає їх далі. Завтра символи поїдуть на Закарпаття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: