fbpx

Талановиті діти з Івано-Франківська отримали призові місця на "Чорноморських іграх"

Культура 14:19, 10.08, 2017

Днями на березі Чорного моря в м. Скадовськ пройшов 15-й ювілейний фестиваль "Чорноморські ігри". Прикарпаття на фестивалі, обійшовши понад 200 учасників відбору, представляли дует: Денис Довірак та Святослав Стеф’юк і солістка Вікторія Рутковська.

За призові місця в півфіналі в різних категоріях змагалися 57 учасників, серед яких було відібрано по 3 учасники в фінал.

Оцінювали конкурсантів члени журі: Руслан Квінта, Валентин Коваль, Віталій Дроздов, Олена Мозгова, Дзідзьо, Тіна Кароль, "Время и Стекло", Потап і Настя, Олег Боднарчук.

Дует учасників з Івано-Франківська виборов почесне третє місце і удостоївся відкривати Гала-концерт новим Гімном фестивалю, який написав артист Дмитро Монатік.

Окрім того, юні артисти отримали чудові призи: відзнаку фестивалю, можливість записати пісню у топовій студії, колонку, тощо.

За час перебування у Скадовську маленькі артисти відвідали багато тренінгів з відомими особистостями, які ділилися цінними порадами зі свого музичного досвіду. Крім того, було багато розваг і екскурсій. Діти отримали безліч вражень від конкурсу і називають "Чорноморські ігри" найкращим конкурсом-фестивалем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: