fbpx

Тарас Грень: На концерт у Краматорську місцеві жителі вийшли у національній символіці

Суспільство 14:40, 28.07, 2014

Музиканти та артисти з Національного Президентського оркестру дали концерт для мирних жителів Краматорська

"В місті на цей концерт чекали з нетерпінням, адже з моменту окупації Краматорська бойовиками тут не було жодного свята. Люди боялись навіть вийти на вулицю. А тепер все місто розфарбувалось у жовто-блакитні кольори. Стрічки в косах, на руках, національні Прапори України від маленьких до найбільших, які тільки можна втримати в руках, надписи на футболках і сумках… Люди кажуть, що просто втомились боятись і дуже раді тому, що можна бути собою і вільно казати, що ти – УКРАЇНЕЦЬ. Так само з гарним настроєм та великим натхненням приїхали сюди і музиканти", – повідомляє офіцер прес-центру АТО, підполковник Тарас Грень.

Спеціально для краматорців музиканти підготували кількагодинну програму, до якої увійшли як твори світової класики, українські народні пісні та музика, а також кращі музичні та пісенні композиції вже з сучасного українського надбання.

"Коли нам запропонували приїхати в це славне місто Донбасу, то весь колектив виявив бажання виступити перед мешканцями Краматорська, – зазначив директор Національного Президентського оркестру, заслужений діяч мистецтв підполковник запасу Іван Москаленко. – Ми дуже хочемо підняти настрій цим людям і показати, що за них вболіває та їх підтримує вся Україна".

Невеличка імпровізована зала перед сценою була вщент заповнена людьми. Після завершення люди довго не хотіли відпускати музикантів зі сцени. Під вигуки "браво-біс" вони зійшли зі сцени та виконали дефіляду вже безпосередньо перед глядачами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: