fbpx

Тарас Прохасько розповів, чи бачить Вакарчука президентом України

Суспільство 18:15, 02.12, 2017

Відомі українці розповіли, чи бачать вони Святослава Вакарчука президентом.

Нещодавно чотири соціологічні служби оприлюднили президентські рейтинги для України, і в трійку найсильніших увійшов Святослав Вакарчук із 12% голосів. 

НВ дізнався у відомих співвітчизників, чи бачать вони його президентом.

Серед опитаних письменник з Івано-Франківська Тарас Прохасько.

"Яким би президентом Вакарчук не був, мені здається, що це було б добре. Тому що це просто шанс вирватися з нашого заїждженого кола одних і тих самих [політиків].

Незважаючи на всі симпатії і те, що він улюбленець, у нас поки що немає готовності доручити людині, грубо кажучи, гавелівського типу управління країною.

І якби в нашій політиці настали деякі зміни, то такі люди, як Вакарчук, могли б найкраще виконувати функцію президента. За умови, що президент не має великого впливу на всі життєві фактори країни. Тому Вакарчук – це ідеальний варіант для інституційної країни, коли всі інститути працюють, а він виступає просто морально-етичним та енергетичним провідником",  розповів Тарас Прохасько.

Чи бачать інші відомі українці Святослава Вакарчука президентом, читайте у метріалі НВ: Відомі українці розповіли, чи бачать вони Вакарчука президентом 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: