fbpx

"Тайко Електронікс" влаштовує день відкритих дверей – пропонує роботу

Економіка 13:46, 15.03, 2017

У четвер, 16 березня, компанія "Тайко Електронікс Юкрейн Лімітед" запрошує мешканців Івано-Франківська на день відкритих дверей.

Для гостей компанія влаштовує презентацію про завод та його можливості, інформує ТФ, екскурсію по виробництву, обговорення можливості працевлаштування та пам’ятні подарунки.

Для охочих познайомитися з потужностями виробництва та умовами праці в Івано-Франківську у день відкритих дверей, який відбудеться 16 березня,  компанія організувала безкоштовне транспортування гостей заводу від зупинки "Космос" (вул. Незалежності, навпроти кінотеатру "Космос") кожні дві години з 10:00 до 16:00 включно.

Компанія "Tyco Electronics" є однією з найбільших компаній у світі, яка виготовляє електроніку та є найбільшим виробником кабельно-електронних компонентів вже понад 60 років. Має виробництва у більш ніж 150 країнах світу. На ринку Івано-Франківська підприємство "Tyco Electronics Ukraine Limited" функціонує з 2008 року, нині на "Tyco Electronics Ukraine Limited" створено понад 700  робочих місць. 

На роботу в "Tyco Electronics Ukraine Limited" потрібні оператори виробничої лінії (вік, освіта та попередній досвід роботи не мають значення). 

Пакет для працівників:

  • Офіційне працевлаштування
  • Повний соціальний пакет
  • Оплачувана основна щорічна відпустка
  • Оплачуваний лікарняний
  • Медичне страхування
  • Безкоштовне навчання на робочому місці
  • Безплатне базове харчування
  • Часткове безкоштовне довезення

Також компанія запрошує на роботу студентів на літній період та студентів-заочників із оплачуваною відпусткою під час сесії.

"Tyco Electronics Ukraine Limited" спеціалізується на виготовленні джгутової провідникової продукції для іноземних автомобілів, серед яких і автомобілі преміум класу.

Заробітна плата – від 5000 гривень.

Адреса: вул. Марковецька, 3, с. Микитинці (зуп. "Автоливмаш", тролейбус №2).

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: