fbpx

TEDx, «Вар’яти», футбол: як провести вихідні у Франківську

Стиль життя 07:17, 30.09, 2017

Саме цими вихідними відбудеться одна з найочікуваніших подій у житті міста – Івано-Франківськ вже вчетверте приймає конференцію у форматі TEDx. Франківців також чекає матч між ФК "Прикарпаття" та ФК "Львів", два концерти "Вар’ятів", міжнародна проща у Погоню та виставка унікальних автомобілів.

TEDx

Івано-Франківськ вже вчетверте приймає конференцію у форматі TEDx. Тема цьогорічної конференції "Сила розуму" – про силу інтелекту та ідей, що здатні змінювати світ на краще.

Захід відбудеться 30 вересня з 10:00 до17:00 год. у "Арена-центрі" (вул. Незалежності, 46).

1

Перед гостями конференції виступлять:

в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун;

головний виконавчий директор провідної американської фірми "Powers Young & Company", волонтер Корпусу Миру США в Україні Алан Янг;

– дизайнер і музикант Ярема Стецик;

– науковець, математик, який працює над програмним забезпеченням для американської технології брейн-інтерфейс, Олексій Рубанов;

– керівний партнер стратегічної агенції цифрового маркетингу Aimbulance, лектор і ведучий навчальних програм з електронного маркетингу в KMBS Роман Гавриш;

– композитори, організатори сучасного мистецького фестивалю PORTO FRANKO Роман Григорів та Ілля Разумейко;

філософ, дослідник та викладач майндфулнес, інструктор медитації і коуч Жасулан Абішев;

засновник проекту Ukraїner Богдан Логвиненко та режисер проекту Микола Носок;

– учасники музичного гурту "Фолькнери" та культурно-мандрівницького проекту "Двоколісні хроніки" Ярина Квітка та Володимир Муляр.

Квитки можна придбати за посиланням http://buy.tfe-lite.com/uk/72005/. А також при вході.

Більш детально про конференцію можна дізнатись на сайті та на сторінці у соцмережі facebook.

Вартість квитків: 500 грн.

 

Проща

Протягом 30 вересня – 1 жовтня у монастирі Успіння Пресвятої Богородиці, що у селі Погоня Тисменицького району, відбудеться ХХІІ міжнародна проща вервиці за мир і єдність Церкви. Ця подія також пов'язана із Ювілеєм 400-ліття Василіянського Чину св. Йосафата.

Програма XXІІ Міжнародної прощі Вервиці за мир і єдність Церкви:

2

 

Футбол

У суботу, 30 вересня, в Івано-Франківську ФК "Прикарпаття" зіграє черговий матч у Другій лізі. В обласний центр приїдуть територіальні сусіди з команди ФК "Львів".

Початок зустрічі в суботу, 30 вересня, о 15.00.

3

У зв'язку з проведенням ремонтних робіт на верхньому ярусі МЦС "Рух" квитки продаватимуться лише на нижній ярус. 

Каси на МЦС "Рух" сьогодні, 30 вересня, працюватимуть з 12.00 до 15.00. Відтак квитки можна купити і при вході перед початком матчу.

Хочете подякувати Команді Рідного Краю за перемогу над "Карпатами"? Тоді приходьте 30 вересня на МЦС "Рух" та підтримайте іванофранківців в матчі з ФК "Львів"!

Вартість квитків: 20 грн.

 

"Вар’яти"

Сьогодні в Івано-Франківську відбудуться аж два концерти Сергія Притули та .гумор-шоу "Вар'яти".

Основний концерт відбудеться о 20.00, додатковий – о 17.00.

4

На франківчан чекає нова двогодинна програма. Всі свої історії артисти беруть із власного життя. Вони не жартують про політику – тільки на побутові теми, зрозумілі кожному з нас. Саме завдяки цьому "Вар’яти" здобули народну любов і на їх виступи приходять цілими родинами.

На концерті глядачі побачать добрий шмат того, що вийде в телеефір на Новому каналі ще до прем’єри другого сезону "Вар’ятів" на ТБ.

Вартість квитків: від 300 грн.

Квитки можна купити за посиланням>>>.

 

Автовиставка

У неділю, 1 жовтня, в Івано-Франківську по вулиці Незалежності, 40 відбудеться виставка нових та ретроавтомобілів.

У програмі виставки шоу "Авто звук", конкурси "Тверезий водій. Відповідальність починається з мене" та "Бережімо екологію", презентація дилерами виставлених автомобілів та фотосесія для відвідувачів.

5

На території виставки буде діяти майданчик для дітей гри у флорбол (хокей на асфальті). Також протягом усього заходу буде відкрите онлайн-голосування за найкращий новий та ретроавтомобіль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: