fbpx

"Тендер на будівництво моста через Бистрицю Солотвинську може бути міжнародним", – Марцінків

Суспільство 09:03, 20.06, 2017

Начальник управління капітального будівництва Роман Галіпчак на щотижневій оперативній нараді доповів про хід будівництва моста через річку Бистриця Солотвинська в районі вулиць Хіміків – Надрічна.

Роман Галіпчак нагадав, що рік тому, 6 травня, в Івано- Франківську урочисто заклали камінь під будівництво нового моста через Бистрицю Солотвинську до мікрорайону "Пасічна". 

За його словами, міст проектується у три стадії. На стадії ТЕО управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому уклало договір з ТОВ "Львівський будівельний холдинг".

Відтак голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук схвалив проектну документацію будівництва моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв'язки в районі вулиці Хіміків – Надрічна в Івано-Франківську. 

Наразі кошторисна вартість будівництва, за словами Галіпчака, становить 259 млн грн.

Будівельні роботи будуть проводитися у три етапи. Перша черга – будівництво транспортної розв’язки на вулиці Надрічній, друга черга – будівництво вулиці Хіміків, третя – будівництво самого моста.

"На сьогодні провели експертизу на стадії "П". Зараз він перебуває на стадії затвердження в ОДА", – повідомив Галіпчак.

Міський голова Руслан Марцінків відзначив, що в Україні дуже мало організацій, які можуть виконувати такі роботи, та припустив, що це може бути міжнародним тендером. Він закликав долучатися до участі в тендері.

Наразі, за словами Марцінківа, у міському бюджеті на будівництво  моста через річку Бистриця Солотвинська в районі вулиць Хіміків – Надрічна є 50 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: