fbpx

"Тепер просто буду жити": дружина франківського футболіста слідом за сином здолала рак

Суспільство 10:24, 03.05, 2019

Дружина футболіста "Прикарпаття" з Івано-Франківська Романа Бочкура Віра здолала рак. Про це жінка написала на власній сторінці у мережі.

Після закінчення лікування Віра Бочкур поділилася тим, що пережила за час хвороби 

Нагадаємо, трохи раніше за маму з онкологічною хворобою впорався річний син Віри й Романа Максимчик Бочкур.  

КУРС писав, що у мережі продають футболку Коноплянки, аби зібрати гроші на лікування онкохворої дружини гравця "Прикарпаття"

"Очікувала, коли зможу написати цей радісний пост, про те, що я закінчила лікування! Пройшла завершальну і фінальну хімію. Все погане залишилося позаду! З Божою допомогою я зробила це!

Не важливо, як було важко, боляче і скільки всього було перенесено і пережито морально і фізично. Принципово те, що цей період був важливий, інакше Господь не послав би нам такого випробування!

Нелегко давався кожен крок лікування, був і страх, і сльози. Але я завжди вірила, що Бог зі мною, і Він був поруч зі мною в найскладніші хвилини. Я так вдячна Богу за кожен день, за кожну хвилину мого життя.

Чому ми починаємо цінувати наше життя, коли стоїмо на краю? Я завжди вірила в Бога, але не завжди помічала, який Він благий, не завжди знаходила час дякувати за життя або просто поговорити з Ним. Бог дав мені шанс жити по-іншому, з вдячністю і цінувати те, що у мене є!

Дякую вам, друзі, за ваші молитви і підтримку. Господь послав так багато хороших людей у моє життя. Це цунамі підтримки, молитов, добрих сердець до мене.

Хочу сказати дякую моїм лікарям, які вчасно мене прооперували і весь цей час допомагали мені проходити правильне лікування.

Я щаслива, що просто живу, люблю і є коханою. 
Тепер все позаду і я просто буду жити. Давайте цінувати життя, жити тут і зараз. Обіймаю вас", – звернулася до спільноти в мережі Віра Бочкур. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: