fbpx

"Тепле місто" досліджує простір Краматорська для втілення ідеї Urban Space

Суспільство 18:44, 05.06, 2018

Можливість створення соціального підприємства у Краматорську реалізується в межах програми "Краматорська Майстерня".

Програма "Краматорська Майстерня" дзеркальна "Франківській Майстерні", що її у відновленому просторі на заводі "Промприлад" втілює ГО "Інша освіта". 

"Ідеї, що рухаються на схід! Краматорськ та Івано-Франківськ схожі, бо в цих містах тепер особливо відчувається wind of change! Ми радіємо появі дзеркальної програми Краматорська Майстерня та анонсуємо, що ГО Інша Освіта / Insha Osvita та платформа Тепле Місто стартують з попереднім дослідженням для втілення ідеї Urban Space у Краматорську", – анонсують франківці.

Дослідницький етап триватиме до кінця вересня – за цей час планують вивчити і проаналізувати середовище Краматорська та визначити потреби громади і міста. Результатом дослідження має стати прийняття рішення про старт кампанії зі створення громадського ресторану Urban Space в Краматорську.

Нагадаємо, у 2014 році був вікритий перший Urban Spase 100 в Івано-Франківську. У 2017 році за моделлю Urban Space ГО "Інша Освіта" в партнерстві з платформою "Тепле Місто" розпочали кампанію з набору співзасновників Urban Space 500 в Києві.

Відкриття київського Urban Space 500 планується у вересні цього року. КУРС писав, що вже зголосився останній із півтисячі інвесторів Urban Space у столиці. 

"Ми бачимо, що такі "містки" між містами і людьми є необхідними для зростання громадянського суспільства", – обґрунтовують франківці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: