fbpx

"Тепле місто" оголосило прийом заявок на весняну хвилю програми "Міські Ґранти"

Суспільство 10:37, 22.01, 2018

22 січня стартує весняна хвиля програми "Міські Ґранти" платформи "Тепле Місто". Прийом ґрантових заявок триватиме до 22 лютого включно. Загальний бюджет конкурсу – 80 тисяч гривень. Максимальна сума на один проект – 20 тисяч.

За умовами конкурсу на "Міські Ґранти" можуть подаватися як громадські організації, так і мешканці міста. Усі проекти-претенденти мають бути некомерційними, приносити користь місту і громаді, реалізовуватися в Івано-Франківську та відповідати одному з семи визначених тематичних напрямків програми.

Зокрема, це:

  • міський простір (міське середовище, вуличні меблі, зелені зони, дружність міста до всіх груп мешканців);
  • сучасне мистецтво (події, виставки, мурали, перформанси, просвітницькі проекти);
  • гарячий спорт (вуличний спорт, масовий спорт, рекреаційні активності в місті);
  • стала мобільність (велосипедний рух, пішохідний рух, громадський транспорт);
  • екологія та енергоефективність (демонстраційні проекти, змагання, квести);
  • прогресивна освіта (неформальна, альтернативна, сучасна, практична, а також ініціативи, пов’язані зі змінами традиційної системи освіти);
  • розвиток прогресивного підприємництва: проекти, направлені на активізацію в бізнес-середовищі міста інтелекту, спроможності, сталості та взаємодії з іншими.

"Окрім фінансової підтримки, проекти-переможці отримують від нас також організаційне сприяння, – розповідає координатор програми Назарій Максимів. – Ми відповідаємо на усі запитання, проводимо навчання, а також організовуємо нетворкінгові події, знайомлячи між собою потенційних учасників та переможців "Міських Ґрантів" для обміну досвідом. До прикладу, найближча така подія відбудеться уже сьогодні, 22 січня, у просторі Intellect Hub".

Для визначення переможців кожної хвилі конкурсу запрошуються незалежні експерти з різних сфер життя міста (представники адміністрації, бізнесу, громадські активісти, журналісти, лідери думок). Члени команди платформи "Тепле Місто" жодним чином не впливають на вибір проектів.

Дізнатися деталі та новини програми можна на сайті платформи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: