fbpx

"Тепле місто" разом із Tesla Club Ukraine розбудовує мережу зарядних пристроїв для електромобілів у Івано-Франківську

Суспільство 22:00, 29.02, 2016

Вже є перше замовлення на встановлення зарядки для електрокарів в обласному центрі Прикарпаття.

"Від сьогодні платформа "Тепле Місто" стає партнером відомого Tesla Club Ukraine! Разом з такими професіоналами та зеленими активістами ми почнемо розбудову найбільшої мережі зарядних пристроїв для електромобілів у Івано-Франківську. Більше того, вже є замовлення на встановлення першої зарядки у нашому місті!" – повідомили тепломістяни на своїй сторінці у Фейсбук.  

На цей час Tesla Club Ukraine розвиває напрямок Львів  Івано-Франківськ  Чернівці, який об'єднає ключові міста Західного регіону та міжнародне сполучення Україна – Молдова.

1

"Якщо хочете встановити зарядку для електромобілюя біля свого закладу, пишіть нам повідомлення",  заохочують франківських підприємців партнери Tesla Club. 

Tesla Club Ukraine зазначає, що має амбіції розбудови найбільшої мережі зарядних пристроїв у Івано-Франківську. 

"Компанія "Галиченерго" – це наш постійний партнер, коли треба проводити серйозні роботи з електромережами, а тепер і учасник нашої партнерської програми з розбудови нашої найбільшої в Україні мережі безкоштовних зарядних пристроїв потужністю 22 Квт. А ще адреса знакова вул. ЗЕЛЕНА, 273 (майже на виїзді з міста в напрямку Івано-Франківська)",  уточнює Tesla Club.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: