fbpx

"Тепле місто" влаштовує для франківців "Школу Міських Ґрантів"

Суспільство 17:17, 22.03, 2018

Проект має на меті навчити франківців перетворювати власні ідеї на успішні проекти, спрямовані на розвиток міста.

Платформа "Тепле Місто" запрошує взяти участь у "Школі Міських Ґрантів", що проходитиме в Івано-Франківську 11-20 квітня. 

Школа складатиметься із серії тренінгів, у рамках яких учасники спільно з тренерами навчаться досліджувати потреби міста та громади та поетапно планувати власні проекти. А також залучати однодумців і партнерів, та надихати інших власним прикладом.

Участь у школі – безплатна. Для того, щоб стати її учасником, потрібно до 3 квітня заповнити заявку на сайті платформи "Тепле Місто". 

Тренери:

– Олександра Целіщева – фахівець у роботі з громадськими організаціями, тренер і  фасилітатор. Брала участь у проектах з: 42 event agency, фестиваль кіно "86", Міністерство юстиції України, Рада Європи в Україні, GoITeens та інших.

– Вікторія Алієва – комунікаційна аналітикиня та тім-лідерка, громадська організація "Дивовижні".

"Школа Міських Ґрантів" розрахована перш за все на ініціативних мешканців, які не мають досвіду реалізації власних проектів, але у них є бажання робити корисні зміни в нашому місті, – зазначає координатор програми "Міські Ґранти" Назар Максимів. – Фактично ми навчатимемо основ проектного менеджменту, розкажемо, як правильно визначати актуальність ідеї, планувати бюджет і шукати команду. Ми надамо необхідні інструменти та знання, які люди зможуть використовувати самостійно на практиці".

Проект реалізується у співпраці з бізнес-партнерами ТМ, Корпусом Миру (Peace Corps) та агентством США з міжнародного розвитку – USAID.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: