fbpx

Тернополянин на Прикарпатті вчинив насильство над жінкою та пограбував її

Суспільство 11:13, 27.10, 2015

Прокуратура Надвірнянського району підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно неодноразово судимого мешканця Тернопільщини, який вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з проникненням у житло, повторно, за попередньою змовою групою осіб, із застосуванням фізичного насильства, що не є небезпечним для життя чи здоров'я в момент заподіяння).

Так, зловмисник винайняв приватного перевізника, якому не було відомо про справжню мету поїздки. В подальшому чоловік прибув із Тернополя до Івано-Франківська, де зустрівся із невстановленою досудовим розслідуванням особою, з якою спільно розробили план вчинення злочину.
У подальшому, реалізуючи свій злочинний умисел, вони приїхали до одного із сіл Надвірнянського району та залишили перевізника очікувати їх повернення в автомобілі.
Злочинці пройшли до господарства, де мешкала 38-річна жінка, проникли через незачинені двері в середину будинку, застосували до неї фізичне насильство, під час чого один із зловмисників зв’язав та утримував потерпілу, а інший заволодів її майном на суму майже 1 тисяча гривень.
Вироком Надвірнянського районного суду грабіжника визнано винуватим у вчиненні  злочину, передбаченого ч. 3 ст. 186 КК України, та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки, а також частково приєднано невідбуте покарання за вироком Тернопільського міськрайонного суду.
Отже, за сукупністю вироків грабіжник проведе за ґратами 4 роки 3 місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: