fbpx

Ті, хто має закривати нелегальні заправки у Франківську, кришують їх, – Марцінків

Суспільство 09:52, 15.05, 2018

Міський голова Руслан Марцінків просить ветеранів АТО допомогти "розібратися" з нелегальними заправками в Івано-Франківську.

Про це йшлося сьогодні на оперативній нараді в міського голови. 

"Ми не нинішні. Як тільки підняли незаконні заправки, то завтра до них приходять і вилучають документи. Я розумію, що такі схеми діяли за Януковича і діють зараз. Але я скажу вам: це до пори до часу,  сказав Руслан Марцінків. – Ми ще доживемо, коли всю поліцію вибиратимуть люди на виборах, тоді побачимо, як будуть працювати".

Заступник міського голови Олексій Кайда додав, що бездіяльність правоохоронців у питанні недегальних заправок може привести до плачевних наслідків. "Можуть з'явитися невідомі хлопці-патріоти у масках, що почнуть палити незаконні заправки, пункти розливу сурогату", – натякнув Кайда. 

"Є точка неповернення. Коли приходять жінки, мами до влади і волають за гральні автомати, бо їхні рідні програють останні гроші, – це вже накат до точки неповернення. Те саме стосується пунктів розливів сурогату. Ця безвідповільність може викликати соціальний гнів та бунт", – зазначив Кайда.

Міський голова Руслан Марцінків закликав керівника "Муніципальної варти" Богдана Кухарука залучити ветеранів АТО до вирішення проблеми нелегальних заправок. "Богдане, на сесії учасники АТО заявляли, що готові допомогти. Зберіться і вирішіть це якось. У правовому полі",  попросив Марцінків. 

Нагадаємо, днями КУРС разом із працівниками франківської "Муніципальної варти" провів рейд підпільними заправками. Спецоперація муніципалів для однієї з таких АЗС закінчилася штрафом… в одну гривню (!) від податківців. А власник заправки відверто розповів КУРСу про особливості свого бізнесу.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: