fbpx

Тіна Кароль збирає аншлаги на гастролях у США

Стиль життя 18:51, 16.03, 2016

Українська співачка Тіна Кароль зараз гастролює по Америці. Концерти в рамках туру вже відбулися в найбільших містах США.

В рамках ювілейного туру концерти вже відбулися у Філадельфії, Нью-Йорку і Чикаго. Попереду у Кароль ще сольні виступи в Сіетлі і Сан-Франциско, повідомляє depo.ua.

Через рік після гастролей в США зі своїм музичним спектаклем "Я все ще люблю" співачка повернулася до американців з концертним туром "Вибране". Ювілейні концерти, лейтмотивом яких стали кращі концертні номери співачки за 10 років її творчого життя, раніше вже встигли побачити в Латвії та Білорусі.

Довгоочікувані виступи співачки в Америці традиційно проходять при повних аншлагах. Кароль активно спілкується з американськими прихильниками та охоче робить з ними селфі.

Усі виступи співачка завершує піснею "Україна – це ти", багато глядачів приходять з українськими прапорами і в вишиванках. Цю композицію глядачі завжди слухають стоячи в знак поваги до своєї країни.

На своїх ювілейних концертах Кароль також виконує кілька колядок з музичного фільму "Різдвяна історія з Тіною Кароль". У Нью-Йорку співачці подарували українську розшиту хустку прямо на сцені, Кароль негайно пов’язала її на голову і заспівала колядку "Добрий вечір тобі, пане господарю".

Зазначимо, Тіна Кароль пробуде в Америці ще тиждень: співачка виступить в Сіетлі та Сан-Франциско найближчими вихідними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: