fbpx

Тіна Кароль здійснила мрію 8-річного онкохворого хлопчика. ВІДЕО

Стиль життя 14:18, 20.04, 2019

Відома співачка з Прикарпаття Тіна Кароль у півфіналі вокального шоу "Голос країни-9" влаштувала несподіваний сюрприз для 8-річного Данила, який бореться з онкологією вже три роки.

Понад усе підопічний проекту "Здійсни мрію" Даня Чобанюк мріяв познайомитися зі співачкою Тіною Кароль і заспівати разом із нею пісню "Україна – це ти". Про це повідомляє 1+1.

І для хлопчика, і для зіркового тренера на шоу "Голос країни" до останнього ця зустріч була повною несподіванкою. Даня думав, що просто їде на концерт. 

Ведуча Катерина Осадча розповіла усім глядачам про давню мрію хлопчика.

Розчулена Кароль одразу підійшла до Дані і не могла стримати емоцій: "Мій зайчику, привіт! Це правда, що про тебе розказали? Ти справжній боєць!"

А потім під акомпонемент оркестру вони заспівали пісню.

Куратор проекту Лідія Таран розповіла зворушливу історію хлопчика: "У Дані рак. Після 8 курсів хіміотерапії українські лікарі відправили хлопчика на лікування до Італії. Там він дуже сумував за батьківщиною і увесь час слухав пісню Тіни Кароль "Україна – це ти". Хлопчик повернувся в Україну з вірою, що вже повністю одужав. Відтоді Даня увесь час, щодня, наспівує її пісні. І дуже мріяв заспівати про Україну разом з Тіною Кароль!"

 

Під час зворушливої зустрічі соцмережі одразу вибухнули словами підтримки. Багато користувачів були розчулені до сліз.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: