fbpx

Томати понад кілограм: як овочівник з Івано-Франківська вирощує органічні продукти. ВІДЕО

Суспільство 16:27, 31.08, 2017

Роман Семирозум з Івано-Франківщини майже півстоліття займається вирощуванням томатів. У його теплицях можна зустріти плоди вагою понад кілограм, овочівник запевняє, що вирощує їх без хімії.

Неподалік Івано-Франківська електрозварювальник Роман Семирозум створив справжній помідоровий рай. Він вирощує кілограмових жовтих, рожевих, червоних органічних велетнів. Пан Роман переконує, догляд за помідорами – це справжнє мистецтво. 

Урожай томатів франківець вирощує у чотирьох спеціально обладнаних теплицях. З одного куща помідорів сорту "Сливка" фермер отримує 10 кг урожаю, повідомляє trkrai.com.

За словами Романа Семирозума, елітний сорт "Супер-нова" дає удвічі менше урожаю, проте смакові якості таких томатів кращі. Урожай чоловік вирощує без використання хімікатів, тому томати по праву можуть називатися органічними.

"Вони і на смак дуже прекрасні. І їхня перевага у тому, що їх можна транспортувати. Томати вирощую без використання будь-яких хімікатів, багато хто не вірить, що на сьогоднішній день таке можливо", – розповідає овочівник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: