fbpx

ТОП-3 найдорожчих угоди липня, укладених за результатами державних закупівель в Івано-Франківській області

Економіка 13:20, 04.08, 2015

За липень в Івано-Франківській області було укладено 28 договорів про державні закупівлі.

Замовниками у цей період виступило лише три підприємства, зокрема ВФ "Калуська ТЕЦ", КП "Івано-Франківськводоекотехпром" і ПАТ "Укрспецтрансгаз", інформує Антикорупційна платформа.

При цьому 82% підписаних угод належать ВФ "Калуська ТЕЦ" Державного підприємства зовнішньоекономічної діяльності "Укрінтеренерго".

Найдорожча угода за липень 2015 року була укладена між виробничою філією "Калуська ТЕЦ" і товариством з обмеженою відповідальністю "Варта-безпека". Протягом 60 днів Івано-Франківське ТзОВ "Варта-безпека" зобов’язується виконати роботу з обробки металевих конструкцій вогнестійкою фарбою. Загальна сума договору склала 650 420 грн.

Загалом, ВФ "Калуська ТЕЦ" у попередньому місяці уклала 25 договорів за результатами державних закупівель на поставку товарів, виконання робіт та надання послуг. Загальна сума склала більш ніж півтора мільйони гривень.

Друге місце за величиною суми, затвердженої у договорах про державну закупівлю, належить угоді про виконання капітального ремонту зовнішнього водопроводу, укладеній між комунальним підприємством "Івано-Франківськводоекотехпром" та товариством з обмеженою відповідальністю "Майстергалбуд". Загальна сума договору склала 241 089 грн.

Окрім вищезгаданої, КП "Івано-Франківськводоекотехпром" уклало ще три угоди. Загальна сума яких склала 308 380 грн.

Ще однією з найбільш дорогих угод, укладених за результатами державних закупівель в Івано-Франківській області, є  угода, укладена між приватним акціонерним товариством "Укрспецтрансгаз" та товариством з обмеженою відповідальністю "Українська транспортно-машинобудівельна компанія". Останнє отримає 222 432 грн за 560 вузлів та деталей для локомотивів. Ця угода була єдиною, яку уклав цей замовник в липні 2015 року.

Загалом, угод за результатами державних закупівель у липні 2015 року було укладено на суму більш ніж 2 мільйони гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: