fbpx

Торгову мережу "Вопак" оштрафують за продаж алкоголю неповнолітнім. ФОТО

Суспільство 18:14, 14.05, 2018

14 травня 2018 року в рамках відпрацювань представники робочої групи з питань виявлення продажу алкоголю неповнолітнім затримали неповнолітню особу, яка розпивала алкоголь на вул. Шевченка, поруч із місцем, де його і придбала.

Як з'ясувалося згодом, алкоголь неповнолітньому продали в одній із найбільших торгових мереж міста ТзОВ "Пакко Холдинг" супермаркеті "Вопак", який розташований за адресою: вул. Шевченка, 1.
Касир супермаркету під час реалізації товару не вважав за потрібне поцікавитися віком особи, якій здійснив продаж алкоголю, інформує спільнота "Тверезий Франківськ",

З адміністрацією закладу проведено профілактичну бесіду та відібрано пояснення з приводу зазначеного інциденту. Представники сектору ювенальної превенції ГУ НП склали протокол за статтею 156 кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме продаж алкоголю неповнолітнім.

Робоча група наполегливо звертається до представників та власників торгових закладів із закликом не здійснювати продаж алкоголю неповнолітнім, тим самим не порушувати норми чинного законодавства, бути свідомими та відповідальними.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: