fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Тренер дитячої команди з Коломиї продає автограф Гвардіоли, аби повезти команду на фінал Кубку України з футзалу

Тренер дитячої команди з Коломиї продає автограф Гвардіоли, аби повезти команду на фінал Кубку України з футзалу

Спорт 16:11, 10.01, 2017

Тренер дитячої футзальної команди "Прикарпаття" (Коломия) Олександр Дем'янчук продає автограф екс-тренера каталонської "Барселони", мюнхенської "Баварії", а зараз тренера "Манчестер Сіті" Жузепа Гвардіоли, щоб його підопічні змогли взяти участь у фінальній частині Кубку України з футзалу.

Дитячій футзальній команді "Прикарпаття" з Коломиї потрібні кошти для участі у фінальній частині Кубку України з футзалу у віковій категорії U-13, що відбудеться з 24 по 27 січня у м. Вінниця.

Про це Олександр Дем'янчук пише на своїй сторінці у Фейсбук.

З проханням придбати автограф видатного тренера Олександр Дем'янчук звернувся до колекціонерів, любителів футболу та бізнесменів, яким небайдужа доля дітей, що хочуть грати у футзал на серйозному рівні.

"Дорогі друзі, зробіть добру справу!

Придбайте автограф Хосепа Гвардйоли – допоможіть коломийському "Прикарпаттю" поїхати на фінал Кубку України з футзалу!

В лютому 2015 року я працював у якості журналіста на матчі 1/8 ЛЧ Шахтар-Баварія. Після матчу підійшов до тогочасного тренера мюнхенців Хосепа Гвардйоли та попросив у нього автограф. Незважаючи на те, що під час прес-конференції я задав досить гостре запитання, відомий коуч не відмовив у проханні.

Зараз дитяча футзальна команда, яку я треную, "Прикарпаття" (Коломия) готується до участі у фінальній частині Кубку України, що пройде з 24 по 27 січня у м. Вінниця. На жаль, своїми силами ми не можемо дозволити cобі оплатити дорогу, проживання та харчування юних спортсменів.

Незважаючи на те, що "Прикарпаття" входить до 12 кращих дитячо-юнацьких футзальних команд України, жодної підтримки з боку місцевої влади команда не отримує. Діти, а точніше їхні батьки, змушені самі вирішувати питання, пов'язані з фінансуванням виступів в Кубку та Чемпіонаті України з футзалу. Зусиль Федерації футболу міста Коломия та небагатьох підприємців, які бодай якось допомагають розвитку спорту в місті, також недостатньо", – йдеться у дописі.

Олександр Дем'янчук зізнається, що для нього автограф Жузепа Гвардіоли  це дуже велика цінність. Але діти, які тренуються у складі коломийського "Прикарпаття", важливіші.

"Будь ласка, здійсніть їхню мрію  домопожіть дітям поїхати на, можливо, головні змагання у їхньому житті!"  закликав Олександр.

Користувачі соціальної мережі Фейсбук пропонують скинутись по кілька гривень, щоб діти змогли поїхати на турнір, а автограф видатного тренера залишився у Олександра Дем'янчука.

Щоб допомогти дітям потрапити на фінальні змагання можна перерахувати гроші на картку Приавтбанку:  5167 9823 0039 8812. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: