fbpx

Тренер ФК "Прикарпаття" повідомив, який бюджет клубу на рік

Спорт 08:20, 24.04, 2018

Звитяга івано-франківського "Прикарпаття" в Другій лізі чемпіонату України з футболу обійшлася у п'ять мільйонів гривень. Саме такий бюджет озвучив Володимир Ковалюк, головний тренер клубу.

"Перед нами поставили завдання завоювати перше місце, – сказав у коментарі Експрес-онлайн тренер.  Ми чітко виконали мету. Тепер треба готуватися до виступу у Першій лізі, де повинні зрости витрати. Дотепер бюджет "Прикарпаття" становив п'ять мільйонів гривень на рік. На мою думку, для виступу у Першій лізі потрібно збільшити бюджет удвічі. Наш клуб не перебуває на утриманні спонсорів, а ним опікується місцева влада".  

Нагадаємо, що івано-франківське "Прикарпаття" достроково оформило вихід у Першу лігу чемпіонату України з футболу. Підопічні Володимира Ковалюка на виїзді з рахунком 3:1 обіграли ФК "Львів". Ця перемога дозволила команді з Прикарпаття за шість турів до закінчення чемпіонату відірватися від найближчого переслідувача на 20 очок, що автоматично робить іванофранківців недосяжними для переслідувачів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: