fbpx

Троє обранців від Прикарпаття потрапило до рейтингу найбільш популярних депутатів у Facebook

Суспільство 19:43, 09.07, 2016

Сьогодні для політика сторінка в соціальній мережі Фейсбук є не тільки частиною іміджу, а й способом впливу на аудиторію. Ґрунтуючись на кількості підписників і друзів у соцмережі, портал digitalpolitics.club склав список найпопулярніших – і відповідно найвпливовіших – українських депутатів у Фейсбуці.

Проаналізувавши акаунти всіх народних депутатів, автори виявили, що найчисленнішою партією в Facebook очікувано став "Блок Петра Порошенка", хоча якщо розрахувати співвідношення кількості підписників до загальної кількості членів фракції, БПП займає лише 6-те місце, інформує digitalpolitics.club.

Чому саме ТОП-200? Тому що після аналізу профілів всіх 416 нардепів, які нам вдалося знайти, виявилося, що сторінки в соцмережі є далеко не у всіх народних обранців, а деякі акаунти або закриті, або взагалі малоактивні.

Несподіванкою стало те, що очолив рейтинг Дмитро Тимчук з Народного фронту, обійшовши навіть таких активних і популярних депутатів, як Олег Ляшко і Юлія Тимошенко.

Серед прикарпатських обранців лідером за кількістю підписників у соціальній мережі є Юрій Дерев'янко, за роботою депутата у Фейсбук стажать 31 593 користувачів, і це 25-та сходинка рейтингу.

Також до рейтингу потрапили Олександр Шевченко, з 11 685 підписників він займає 60-ту сходинку, та Юрій Соловей, у якого 6968 фоловерів, і це 105-те місце у рейтингу.

З повним рейтингом можна ознайомитися за посиланням >>>

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: