fbpx

Троє підлітків з Ворохти намагалися обікрасти магазин у Надвірній

Суспільство 18:52, 11.07, 2018

У Надвірній поліцейські затримали неповнолітнього, який намагався проникнути до місцевого магазину.

Вчора близько 5-ї години ранку в місті Надвірна поліцейські охорони затримали хлопця, який з двома товаришами намагався проникнути до магазину.

З приміщення магазину на пульт централізованого спостереження поліції охорони надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації.

Прибувши на місце події, поліцейські охорони побачили трьох підлітків. Одного з них затримали на місці злочину, а інші двоє втекли. Затриманого, а ним виявився 14-річний житель Ворохти, для подальшого з'ясування обставин доставили до місцевого відділу поліції.

А за кілька годин слідчі розшукали ще двох спільників віком 16 та 17 років, теж жителів Ворохти. Під час спілкування з правоохоронцями зловмисники факт проникнення в магазин підтвердили.

Розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин) та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: