fbpx

Троє прикарпатських нардепів потрапили у санкційний список РФ

Суспільство 11:40, 01.11, 2018

Росія ввела санкції проти 322 українців і 68 українських компаній. У список потрапили народні депутати від Прикарпаття Юрій Дерев'янко, Віктор Шевченко та Юрій Тимошенко.

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підписав постанову уряду про введення спеціальних економічних заходів щодо 322 українських громадян і 68 компаній.

Про це повідомила прес-служба російського кабміну, передає УП з посиланням на ТАСС.

"Вводяться спеціальні економічні заходи щодо фізичних і юридичних осіб України, що передбачають блокування (заморожування) безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії і заборону на перерахування коштів (виведення капіталу) за межі Росії", – йдеться в документі.

Повідомляється, що санкції будуть поширюватися на 322 фізичні особи та 68 юридичних осіб.

Серед тих, на кого поширюються відповідні санкції,  судді Конституційного Суду України, депутати Верховної Ради, чиновники Адміністрації Президента України, керівники органів виконавчої влади та великих українських компаній та інші.

З повним списком осіб та компаній, які потрапили під російські санкції, можна ознайомитися за посиланням >>>

Також до санкційного списку потрапили уродженці Івано-Франківщини: народні депутати Андрій Іванчук, Богдан Онуфрик, Іван Мельничук, міністр культури Євген Нищук, народний депутат 4–6 скликань Володимир Мойсик, прес-секретар Петра Порошенка Святослав Цеголко, суддя Конституційного Суду Михайло Гультай.

Зазначимо, що під санкції не потрапив народний депутат від Івано-Франківська Олександр Шевченко, який недавно вніс до Верховної Ради проект закону про заборону "русского міра" в Україні. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: