fbpx

Трьом франківським школам подарували пневматичні гвинтівки

Суспільство 20:53, 01.02, 2017

Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради продовжує зміцнювати матеріально-технічну базу навчальних закладів із вивчення предмета "Захист Вітчизни".

Під час святкування 25-ї річниці створення Збройних Сил України міський голова вручив загальноосвітнім навчальним закладам 30 макетів масово-габаритних автоматів Калашникова з комплектуючими до них, придбаних Департаментом освіти та науки за кошти місцевого бюджету. Подібне придбання за роки незалежності було здійснено вперше, пише КУРС з посиланням не прес-службу департаменту освіти і науки.

Департамент освіти та науки при підтримці місцевих органів влади й надалі докладатиме максимум зусиль для модернізації та покращення матеріально-технічного забезпечення навчальних закладів.

Директор Департаменту Ігор Смаль урочисто вручив директорам Івано-Франківських СШ №11 Наталії Романишин, ЗШ №21 Ользі Чопик та ЗШ №24 Ігорю Мельничуку нові пневматичні гвинтівки "Чайка", придбані за кошти місцевого бюджету. Учні зазначених закладів стали переможцями загальноміських змагань з військово-прикладних видів спорту.

"Сподіваємось, що такий підхід стане добрим стимулом для учнів інших шкіл вдосконалювати свої знання та вміння з основ допризовної підготовки та прагнути до перемог на змаганнях", – йдеться у повідомленні прес-служби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: