fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Три дні добра: прикарпатці зібрали гроші, щоби 11-річна спортсменка виступила на чемпіонаті Європи

Три дні добра: прикарпатці зібрали гроші, щоби 11-річна спортсменка виступила на чемпіонаті Європи

Спорт 11:43, 19.02, 2018

72 години знадобилося, щоби зібрати кошти для 11-річної Карини Ткачук із Загвіздя – дівчинка виступить у складі збірної України з Taekwon-do на чемпіонаті Європи в Естонії.

Нагадаємо, із закликом допомогти обдарованій юній спортсменці Карині Ткачук взяти участь у змаганнях європейського рівня до спільноти у Фейсбук звернувся її односелець Микола Стасюк. Потрібно було зібрати 400 євро на проживання і харчування та 100 євро рестраційного збору. 

"68 небайдужих людей підтримали дівчинку фінансово (без врахування тих, хто особисто передав гроші мамі Карини). Зібрано 19 688 грн в гривневому еквіваленті (або 582,82€ в євровому)", – поінформував і виклав звіт про збір коштів Микола Стасюк.

За його словами, 500 євро вдалося назбирати за 72 години.

Також дівчинці зібрали 750 грн у сільраді. Долучитися до збору коштів цього тижня пообіцяв і один із місцевих нардепів. Гроші передадуть тренеру спортсменки та частково мамі дівчинки. 

Довідково: Карина Ткачук – чемпіонка України 2018 року, учасниця Національної збірної України з Таеквон-До, (ITF), срібна призерка Кубку України 2017 року, дворазова переможниця чемпіонату та кубку України серед школярів 2016 та 2017 років, бронзова призерка чемпіонату України 2016 року. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: