fbpx

Трирічній Насті з Івано-Франківська терміново необхідна допомога у лікуванні епілепсії і ДЦП. ВІДЕО

Суспільство 15:26, 02.11, 2016

Маленькій франківчанці Насті – три рочки. Хворій дитині дуже потрібна допомога небайдужих людей. У дівчинки – ДЦП, симптоматична епілепсія, затримка психомовленнєвого розвитку.

Прохання про допомогу поширила в мережі журналістка ТРК "3 Студія" Вероніка Шиманська.

"Потрібна допомога! В сюжеті все сказано. Окрім деяких моментів: 1 – захворювання не спадкове; 2 – клініка бере дитину на 40 днів лікування, тому і така сума – 72 тисячі євро; 3 – хто реально може допомогти, даю телефон мами – Руслана – 097 919 32 82", – звернулася до спільноти журналістка. 

Руслана Кобзєва, мама Насті, розповідає, що чекали на донечку вісім років. Всі дев’ять місяців, коли жінка носила дитину, лікарні не бачили жодних відхилень. Проблеми почалися під час пологів, йдеться у сюжеті ТРК "3 Студія".

"Коли вона народилася, я навіть не могла зрозуміти, що відбувається, адже її відразу забрали у реанімацію. Вона народилася з чотирикратним обвиттям пуповиною. Під час пологів була асфіксія і гіпоксія важкого ступеня", – каже мама.

Ураження центральної нервової системи далися взнаки ще до року: спочатку діагностували симптоматичну епілепсію, в рік додався ще один діагноз – ДЦП.

Мама Насті просить всіх небайдужих відгукнутися і допомогти зібрати необхідну суму, щоб якнайшвидше забезпечити дитині лікування – з кожним нападом епілепсії відмирають клітини мозку і шанси на одужання дитини зменшуються.

КУРС писав, що мама дівчинки, Руслана Кобзєва, зверталася до депутатів на сесії міської ради з проханням допомогти у лікуванні її доньки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: