fbpx

Це агонія режиму: обласна "Батьківщина" заявляє про масові виклики її активістів до СБУ

Політика 14:12, 06.03, 2019

Заява Івано-Франківської обласної організації парті ВО "Батьківщина" від 06 березня 2019 року.

Почалося, як у часи Президента України Януковича.  Навіть гірше. Бо ще жодного разу "опричники" режимів так масово і нагло не викликали в області партійців, активістів на допити, як сьогодні це робить обласна СБУ.

5, 6 березня сотні людей отримують повістки, телефонні дзвінки з’явитися до територіальних підрозділів Служби безпеки України в Івано-Франківській області, де на них уже чекають заготовлені та спущені зверху для співробітників 13 питань для опитування викликаних.

Причина – нібито в регіонах партією ВО "Батьківщина" створено мережу за принципом "піраміда" для підкупу виборців та фальсифікації результатів виборів Президента України.

Заявляємо для компетенції "есбушників" та наших краян.

Партія ВО "Батьківщина" 20 років вибудовувала згідно зі своїм Статутом партійну структуру, яку Ви називаєте "пірамідою". На теренах області, як і по всій Україні, на місцях (в селах, містах, виборчих дільницях) діють первинні, міські, районні, окружні, обласна партійні організації, які під час виборчих процесів стають штабами, а партійці згідно з цією структурою активістами, агітаторами, членами виборчих комісій, спостерігачами.

Ми чітко усвідомлюємо зміст нинішнього масового переслідування: Петру Порошенку аж ніяк не "світить" вихід в другий тур виборів, бо він програє Лідеру нашої партії, кандидату в Президенти Юлії Тимошенко як по загальнодержавному окрузі, так і на Прикарпатті. Тому агонія поразки заставляє чинити тиск на нашу політичну силу, на простих партійців-активістів, які проводять агітацію за свого Лідера. І це при тому, що абсолютна більшість українців знають, що вся країна опутана корупційною "Схемою" Порошенка, через яку напряму роздають виборцям не лише "Петрову тисячу", але й витрачають мільярди державних коштів через готівкові субсидії, тимчасові пенсійні виплати, виборчі округи народних депутатів України від БПП "Солідарність", що є прямим і непрямим підкупом виборців.

Заявляємо: жодні протиправні вчинки, політичні тиски не перешкодять нам вести чесну, відкриту агітаційну роботу серед виборців та забезпечити перемогу на Президентських виборах Лідеру ВО "Батьківщина" Тимошенко Юлії Володимирівні.

Політична реклама
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: